Olohuone ja TV-huone

Tämä tila on korkea ja hieman kaikuva. Tähän valikoin aivan ihastuttavan 3D-seinän. Seinän pintamateriaali akustoi tilaa samalla sen näyttävän muotoilun lisäksi. 3D-paneelit luovat niiden ainutlaatuisen, patentoidun muotoilun vuoksi ulottuvuutta ja syvyyttä tilaan. Paneelit ovat ympäristöystävällisiä ja ekologisia, sillä ne on valmistettu bambukuidusta, ruokosokerista ja sellusta. Diamond-paneeli on maalattu valkoisella

Tilassa ihanat isot ikkunat, joista avautuu kaunis näkymä. Tilassa on valkoiset sohvat ja divaanit. Divaaneilla istuen voit katsella kaunista maisemaa ja rauhoittua. Sohvalla on mukava istua vastakkain ja rupatella. Pehmeyttä valkoisiin kalusteisiin talvisaikaan tuovat harmaat taljat. Sohvien välissä kokolasinen sohvapöytä. Ilmava vaikutelma aikaansaava Askosta hankittu sohvapöytä on samaa sarjaa kuin keittiön taso.

Olohuone jatkuu TV-huoneeseen. Tänne löydettiin divaanisohvat vaaleanharmaalla kankaalla, jotka ovat mukavat ihoa vasten elokuvia katsellessa. Tummanharmaa matto ja kiiltävät taftiverhot tuovat hieman ylellisyyden tuntua. Pyöreä muoto jatkuu peileissä.