Työ- ja makuuhuoneet

Kolmikerroksisessa talossa, jossa asuu modernin selkeää ilmettä rakastava kolmihenkinen perhe, makuuhuoneet ja työhuoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa

Työhuoneen seinään talon isäntä halusi fototapetin. Väriä sai olla, joten sellainen löytyi: Brooklyn Bridge -kaupunkitapetin RebelWallsin valikoimasta. Työpöytä ja tuoli ovat Kruunukalusteelta ja tilan nojatuoli on asukkaan vanha.

Perheen tytär osallistui huoneensa suunnitteluun ja valitsimme yhdessä hänen huoneeseensa Florigami-fototapetti RebelWallsilta. Tytön toivevärinä oli turkoosi valkoisen ja harmaan lisäksi. Tilan tekstiileistä sängyn päiväpeiton hankimme Kruunukalusteelta. Upea kappa syntyi vanhoista sivuverhoista. Turkoosi tuoli tuli talon yhteydessä ja se sopi loistavasti tytön huoneen muuhun sisustukseen.

Vanhempien huoneeseen haluttiin yleisilmeeksi raikas, rauhallinen ja puoleensavetävä. Uhkean sängyn päiväpeitto hankittiin Sokokselta ja isot tyynyt teetettiin erikseen. Koristetyynyt ovat Kylie at Home -mallistosta. Kokonaisuutta täydentävät Kartellin kolmiosaiset Componibili-säilytyskalusteet, jotka toimivat yöpöytinä. Makuuhuoneessa oli ennestään ihana kokolattiamatto.